Δευτέρα 1 Νοεμβρίου 2010

"Μια αγκαλιά γεμάτη ευχές..."

Θυμάμαι...
...πόσο πολύ ήθελες Μετούλα μου μια κόρη! Και τον ενθουσιασμό σου όταν έμαθες ότι είσαι για 3η φορά έγκυος - συνάμα το άγχος που σε κατέβαλε μόνο και μόνο στην σκέψη ότι μπορεί σε λίγους μήνες να έχεις 4 αντί για 3 ανδρες στο σπίτι!
Θυμάμαι την ευτυχία που ήταν ζωγραφισμένη στο πρόσωπό σου όταν σου ανακοίνωσε ο γιατρός ότι περιμένεις κοριτσάκι - συνάμα και τις αμφιβολίες σου.. "και αν κάνει λάθος;; για τόσα λάθη έχουμε ακούσει!"
Θυμάμαι μια μέρα στο σπίτι σου - με το που μπήκαμε μέσα με τη Νεφελίτσα μας υποδέχθηκε μια κοιλιά (η Έφη!), μετά ήσουν εσύ και μετά ο Βαγγελάκης με τον Μάρκο να φωνάζουν "ήρθε η φίλη μας η Νεφελίτσα!" - και πριν ακόμα βγάλουμε τα παπούτσια μας άνοιξες τα χέρια σου προσεκτικά, λες και εκεί μέσα έκρυβες τον μεγαλύτερο θησαυρό του κόσμου, και μου έδειξες το πρώτο ζευγάρι τσιμπιδάκια που είχες πάρει για την μικρούλα σου. Όντως κρατούσες τον μεγαλύτερο θησαυρό του κόσμου!
Θυμάμαι που πριν φύγουμε για την εκδρομή στην Πίνδο σου είπα "ΜΗΝ τολμήσεις και γεννήσεις αυτή την εβδομάδα!" - συνάμα θυμάμαι οτι ΔΕΝ με άκουσες!! :)
Και καθώς οδεύαμε προς την Ελάτη, χτύπησε το τηλέφωνο - ήταν ο Δημήτρης! 
"Να πάρει η οργή - δεν έχει σήμα το βλαμένο το τηλέφωνο - δεν ακούω τί λέει" μουρμούριζα στον Σπύρο! Και κάποια στιγμή, ακούμε "γέννησε η Μέτα!" 
Θυμάμαι όταν ήρθαμε να σας δούμε στο μαιευτήριο - η Μέτα έλαμπε από ευτυχία με μια μικρούλα τόσο ήρεμη στην αγκαλιά της!


Όλα αυτά έναν χρόνο πριν - και τώρα να'στε, με 2 αντράκια και μια μικρή πριγκήπισσα στο σπίτι! 
Σε αυτό το γλυκό κοριτσάκι λοιπόν ευχόμαστε μια ζωή γλυκειά, παραμυθένια... και σε εσάς Μέτα, Δημήτρη, Βαγγελάκη και Μάρκο ευχόμαστε να είστε πάντα δίπλα της και να απολαμβάνετε την ανάπτυξή της, την κάθε στιγμή στην ζωή της!

Χρόνια πολλά γλυκειά Εφούλα!

3 σχόλια:

  1. ενα θα σου πω φιλεναδα... δεν μπορουσα να τελειωσω να διαβαζω αυτο που εγραψες γιατι συγκινηθηκα και αρχισα να κλαιω... σ ευχαριστω πολυ!! σαγαπω! Μετα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μαρινάκι τα συγχαρητήριά μου,οι δημιουργίες σου είναι ΦΟ-ΒΕ-ΡΕΣ.
    Περιμένω πώς και πώς την τούρτα της μπέμπας μου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. αλλη μια απιστευτη δημιουργια...!:) και μαμα και μωρο...κουκλια!:)

    ΑπάντησηΔιαγραφή