Δευτέρα 4 Ιουλίου 2011

Και ζήσαν αυτοί καλά...;;;

Θυμάστε,φαντάζομαι, τα πλασματάκια που γνωρίσαμε πριν λίγο καιρό, πρωταγωνιστές στον Βουβό Κινηματογράφο.. Δύο από δαύτα παντρεύτηκαν πριν λίγες μέρες! Περιττό να αναφέρω το τρικούβερτο γλέντι που ακολούθησε της τελετής! Μόνο που ο γαμπρός είχε ένα μικρό "κόλλημα" με το καπέλο του και δεν έλεγε να το βγάλει. Υποψιάζομαι πως πρόκειται για μια μικρή ανασφάλεια λόγω ενός.. "ατυχήματος" που ακούστηκε πως έλαβε χώρα το προηγούμενο βράδυ στο πάρτυ που του έκαναν οι φίλοι του! Διέρρευσε η φήμη πως μεταξύ άλλων είχαν φέρει ένα δρεπάνι για να ξυρίσουν τον γαμπρό, αυτός δεν καθόταν, και μαζί με το μούσι έφυγε και κομμάτι της κόμης! Φυσικά ο ίδιος,υπερασπιζόμενος τον εαυτό του, υποστήριζε πως λάνσαρε στύλ ρετρό - εξ'ου και η στραβή τοποθέτηση του όντως ψηλού καπέλου. Όσο για την νύφη.. δεν πήρε τα μάτια της από πάνω του! Έρωτας, παιδί μου, έρωτας! 
Ωστόσο,αυτός δεν ήταν ο πιο παράξενος γάμος που έχω ακούσει..

Ο Λι Τζιν-γιου ερωτεύτηκε τόσο σφοδρά το “dakikamura” του – ή αλλιώς το μαξιλάρι του – που αποφάσισε να το παντρευτεί.  Το γιγάντιο μαξιλάρι είχε τη μορφή της Fate Testarossa, της αγαπημένης ηρωίδας κινουμένων σχεδίων του Τζιν. Παντρεύτηκε το ντυμένο με νυφικό, αμίλητο μαξιλάρι του σε μία ειδική τελετή στο Τόκιο. “Είναι τρελά ερωτευμένος με το μαξιλάρι του και το παίρνει παντού μαζί του”, σημείωσε ένας φίλος του. “Παίζουν και βγαίνουν μαζί βόλτες. Ακόμα και στα εστιατόρια, πάντα κρατάει μία θέση για το μαξιλάρι του.” (απορώ... αν κάποια στιγμή στην ζωή του τύχει και κοιμηθεί σε άλλο μαξιλάρι, η "σύζυγος" θα το θεωρήσει αιτία διαζυγίου;)
Το 1979 η Έιχα-Ρίτα Μπερλίνερ Μάουερ, παντρεύτηκε το Τείχος του Βερολίνου σε ηλικία 54 ετών.Η κυρία Μπερλίνες Μάουερ, που ζει στο Λίντεν της Σουηδίας, είπε: “Βρίσκω τα μακρόστενα, λεπτά πράγματα με οριζόντιες γραμμές πολύ ελκυστικά. Το Σινικό Τείχος της Κίνας είναι ελκυστικό, αλλά αρκετά παχύ – ο σύζυγός μου είναι πιο σέξι.”  Όταν το Τείχος του Βερολίνου κατεδαφίστηκε το 1989, η κυρία Έιχα-Ρίτα απογοητεύτηκε. “Ήταν απαίσιο αυτό που έκαναν”, θυμάται σήμερα. “Τεμάχισαν το σύζυγό μου.” Ότι της τον θυμίζει ακόμα είναι ένα μικρό κομμάτι. Η κυρία Μπερλίνερ Μάουερ (το επίθετό της σημαίνει Τείχος του Βερολίνου στα γερμανικά), επινόησε τον όρο “Objectum-Sxuality” για να περιγράψει την συναισθηματική έλξη που νιώθει κανείς για άψυχα αντικείμενα. Εδώ και χρόνια έχει συνάψει σχέση με τον φράχτη ενός κήπου (απορώ... στον φράχτη έχει πει για τον τραγικό θάνατο του πρώτου "συζύγου" της;)
Τον Δεκέμβριο του 2009 ένας Ιάπωνας παντρεύτηκε χαρακτήρα του βιντεοπαιχνιδιού Love Plus (dating simulation). O Σαλ9000 (το όνομα με το οποίο αποκαλείται ο γαμπρός), προσκάλεσε 40 άτομα στο γάμο, ενώ η τελετή μεταδόθηκε και μέσω του ίντερνετ. Περιέγραψε τη νύφη, Nene Anegasaki, ως τη γυναίκα των ονείρων του. “Ο χαρακτήρας της αλλάζει όπως θέλω εγώ καθώς μιλάμε και ταξιδεύουμε σε διαφορετικά μέρη”, είπε. “Αγαπώ τον χαρακτήρα, όχι μια μηχανή”, πρόσθεσε ο Σαλ. “Καταλαβαίνω απόλυτα πως πρόκειται για παιχνίδι. Καταλαβαίνω πολύ καλά πως δεν μπορώ να την παντρευτώ με την κυριολεκτική έννοια του γάμου.” (απορώ... αν αυτό δεν είναι διχασμένη προσωπικότητα, τότε τί είναι..)
Τον Αύγουστο του 2009, μια 33χρονη μουσικός από την Πενσιλβάνια ανακοίνωσε πως σχεδίαζε να παντρευτεί ένα τρενάκι λούνα παρκ. Η Έιμι Γουλφ “πολιορκούσε” το τρενάκι με το όνομα 1001 Nachts, για περίπου δέκα χρόνια. Διένυε περισσότερα από 250 χιλιόμετρα τουλάχιστον 10 φορές το χρόνο προκειμένου να επισκεφτεί το τρενάκι που ερωτεύτηκε. “Τον αγαπώ όσο όλες οι γυναίκες αγαπούν το σύζυγό τους και ξέρω πως θα είμαστε για πάντα μαζί,” είπε. “Το ερωτεύτηκα κεραυνοβόλα σωματικά και πνευματικά. Δεν τρόμαξα, ένιωσα πολύ φυσικά με αυτό, αλλά δεν το είπα σε κανέναν επειδή ξέρω πως δεν είναι “φυσιολογικό” να τρέφεις αισθήματα για ένα τρενάκι.” Η Γουλφ κοιμάται με μία φωτογραφία του 1001 Nachts στο ταβάνι. Επίσης, πάντα έχει μαζί της κάποιες βίδες του, προκειμένου να αισθάνεται πως βρίσκεται κοντά της! (απορώ... τί είπε στους φροντιστές του τρένου,όταν θέλησε να πάρει τις βίδες.." να κόψω λίγη από την μυτούλα του συζύγου μου για να τον αισθάνομαι μαζί μου παρακαλώ..";)

Μετά απο αυτά (εξακολουθώ να) απορώ με κάποιους γονείς που αντιδρούν και επαναστατούν στην ιδέα πως το παιδί τους θέλει να παντρευτεί άτομο άλλης εθνικότητας ή χρώματος! Για φαντάσου να ήθελε να παντρευτεί μια κούπα καφέ ή μια πιπίλα..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου