Δευτέρα 18 Απριλίου 2011

Οι ποδοσφαιρικές μου απορίες!


Μιας και αναφέρομαι με αυτή την ανάρτηση στο ποδόσφαιρο, το οποίο είναι σαφώς το άθλημα με τους περισσότερους φιλάθλους στην υφήλιο, έχω να παραθέσω μερικές απορίες, μάλλον ρητορικές ερωτήσεις..
1) όλοι όσοι πορώνονται με μια ομάδα (συμπεριλαμβανομένου και του άνδρα μου!), παίρνουν ποσοστα απ' αυτήν;;
2) εντάξει, παω πάσο, θέλεις να παρακολουθήσεις την ομάδα σου - γιατί πρέπει να παρακολουθείς και όλες τις άλλες;
3) βλέπεις τον αγώνα στην τηλεόραση χωρίς περισπασμούς - γιατί πρέπει να ξαναδείς τα γκολ και τους ατελείωτους σχολιασμούς στις αθλητικές εκπομπές που ακολουθούν;
4) αλήθεια, έχεις την εντύπωση πως όταν χοροπηδάς και ωρύεσαι σε τυχόν λάθη των παικτών εκείνοι σε ακούνε;
5) πως γίνεται ένας παίκτης να είναι πανηλίθιος, κεφτές, τσαρλατάνος, καραγκιόζης, κλπ με ένα λάθος και το επόμενο λεπτό σε μια ευστοχία του να μετατρέπεται σε παικτούρα, μάγκα, γίγαντα;

Τελοσπάντων, ας επανέλθω στο θέμα μου! Ποιός σας είπε ότι η συλλεκτική φανέλα για το 38ο πρωτάθλημα του Ολυμπιακού θα είναι διαθέσιμη από τις 18 Απριλίου; Σας πληροφορώ ότι αυτό ήταν παραπληροφόρηση! Το πρώτο τεμάχιο διατέθηκε στις 16 Απριλίου από το Art Cake!
Φυσικά δεν αναφέρομαι στο ένδυμα-φανέλα αλλά στο έδεσμα-φανέλα! Να σημειώσω παρακαλώ πως ακόμα και το σήμα του νεανίσκου είναι σχεδιασμένο στο χέρι! 
Συγχαρητήρια, λοιπόν, στον Ολυμπιακό για το 38ο τίτλο πρωταθλήματος (αν και χανουμάκι, πρέπει να είμαστε δίκαιοι και ευγενικοί!)!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου