Τρίτη 8 Μαρτίου 2011

Ο μελισσολόχος!

Ακούστε τί περίεργο συνέβη πριν λίγες μέρες! Είχε λιακάδα και είπαμε με τα παιδάκια μου να πάμε για έναν περίπατο στην παραλία. Μια και δυό, λοιπόν, βάλαμε τα ζακετάκια μας και ξεκινήσαμε! Περάσαμε υπέροχα αλλά το περίεργο δεν είναι εκεί! Κοντεύαμε να φτάσουμε σπίτι όταν ακούσαμε ένα βουητό να έρχεται απο κάπου - δεν ξέραμε από που.. Δεν δώσαμε και ιδιαίτερη σημασία μιας και μας είχε πιάσει το τραγουδιστικό μας και τραγουδούσαμε για τον κύριο Νώε που έφτιαξε την μεγάλη Κιβωτό!
Φτάνουμε, που λέτε, σπίτι - το βουητό συνεχιζόταν, πιο έντονο όμως, και με το που βάζω το κλειδί στην πόρτα ακούμε ένα δυνατό "σουτ!!!" και ξαφνικά το βουητό σταμάτησε!
Παράξενο μας φάνηκε, αλλά πάλι δεν δώσαμε πολύ σημασία.. τώρα τραγουδούσαμε το μικρό φωτάκι που θα το κρατώ ψηλά!
Ανοίγουμε, λοιπόν, την πόρτα του σπιτιού και τι να δούμε! Ένας λόχος μέλισσες είχαν βολευτεί άλλες στο σαλόνι μας, άλλες στην κουζίνα μας, άλλες στις κρεβατοκάμαρες..μέχρι και στην τουαλέτα βρήκαμε μια, είχε πάθει είπε γαστρεντερίτιδα! Κάποιες είχαν φτιάξει τσάι και έπιναν κουτσομπολεύοντας σταυροπόδι, κάποιες άλλες έβλεπαν τον καραγκιόζη στην τηλεόραση, δύο-τρεις απολάμβαναν το σουφλέ μας, μερικές άλλες είχαν απλώσει την αρίδα τους στα κρεβάτια μας, μια εκ των οποίων διάβαζε το βιβλίο μου και μια άλλη της γύριζε σελίδα.. μην ξεχάσουμε και την άρρωστη στην τουαλέτα και αυτήν που έκανε ντουζ!
Έπαθα σοκ! Δεν πρόλαβα καλά καλά να μιλήσω, να σου έφτασε η αρχι-μελισσα - "βασίλισσα" την φώναζαν όλοι. Ευτυχώς για εκείνη πρόλαβε να μου εξηγήσει τί δουλειά είχε ο μελισσολόχος μέσα στο σπίτι μου πριν εντοπισω τον μυγοχαφτη!
Είχαν, λέει, ενημερωθεί από ένα πουλάκι πως μια μικρή που (δεν γνωρίζω τον λόγο) ήταν πολύ ιδιαίτερη γι'αυτές θα βαφτιζόταν και ήθελαν να της πάνε από ένα λουλουδάκι.. Και αποφάσισαν ότι το Marina Airlines είναι η πιο καλή λύση.. Τί να κάνω κι εγώ..ξέρετε και την αδυναμία που έχω στα παιδάκια, δεν μπορούσα να αρνηθώ! Με πολύ χαρά λοιπόν έφτασαν οι μέλισσες και τα λουλουδάκια τους στην βάφτιση της μικρής Μαρίας-Γεωργίας!
Να ζήσεις μικρούλα μας, και κάθε ευχή και καλή επιθυμία σου να γίνει πραγματικότητα!

4 σχόλια:

  1. Παραθέτω το εμαιλ που έλαβα από την μανούλα της μικρής μελισσούλας! Τα προσωπικά στοιχεία (όνομα και εμαιλ διευθυνση) τα έχω σβήσει γιατι αφορούν προσωπικά δεδομένα.

    From: <>
    Subject: Christening cupcakes & birthday cake for end Feb2011
    To: artcake1@yahoo.com
    Date: Wednesday, February 23, 2011, 8:57 PM


    Θέλω να σε ευχαριστησω αλλη μια φορα για την συμβολή σου στην βαφτιση της μελισσούλας μου Μαρίας - Γεωργίας.Τα κεκάκια μας δεν ήταν μόνο πανέμορφα αλλά και φρεσκότατα και πεντανόστιμα και η παρουσίαση τους στολίδι από μόνη της.Να σημειώσω επίσης ότι η ολη συνεργασία ηταν επαγγελματική και συνεπής μέχρι την τελευταία λεπτομέρεια της.Όσο για το δρακάκι για τα γενέθλια του Γρηγόρη δεν εχω λόγια - ούτε και οι καλεσμένοι που τον είδαν.Το μόνο σίγουρο είναι ότι θέλαμε να τον χαιδέψουμε παρά να τον φάμε!

    Πολλά φιλιά.

    Αγγελική Ν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Παρακολουθώ εδώ και λίγο καιρό το blog σου και τρελάθηκα! Τι ωραίες ιδέες που έχεις και τι ταλέντο! Μπράβο σου!
    Αν σου παραγγείλω μια τούρτα άλογο σαν κι αυτή http://www.cupcakesmania.com/2010/11/3d.html
    (είναι για τα γενέθλια του ανιψιού μου τον Μάιο!)μπορείς να την κάνεις και αν ναι πόσο θα στοιχίσει και πως θα την παραλάβω??Μένω Σέρρες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Σε ευχαριστω πολυ για τα υπεροχα λογια σου!
    Αν θέλεις στειλε μου τα στοιχεια επικοινωνιας σου στο εμαιλ για να σου πω σχετικα με τις ερωτησεις σου.. Καλημερα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μαρινάκι μου για άλλη μια φορά μπράβο!
    Είσαι ταλέντο!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή